QUILISMA ENSEMBLE


Quilisma Ensemble website findes på adressen: www.quilisma.dk

Quilisma Ensemble er et amatør-ensemble, der blev oprettet i 1988 med det formål at opføre musik fra renæssance, barok og nyeste tid.

Det er renæssancemusikken, der har den helt centrale placering i ensemblets repertoire.

Der opføres musik af komponister som Tallis, Prætorius, Handl, Josquin de Prez m.fl. Også Mozart og J. S. Bach er på repertoiret. Af nyere tids musik kan nævnes Carl Nielsen, Francis Poulenc, Bo Holten, Vagn Holmboe samt Jan Thor Callesen, ensemblets dirigent. Sidstnævnte har skrevet adskillige værker til ensemblet, inspireret af renæssancens satsteknik men i et nutidigt tonesprog.

Ensemblet er hjemmehørende i det sydfynske og har en noget usædvanlig sammensætning, 13 sangere, en barytonsaxofon, en klarinet og blokfløjte. Dette giver en særdeles elegant og særegen klang, der har begejstret kritikere og publikum.

Quilisma giver primært kirkekoncerter, men optræder også ved kunstudstillinger og andre kulturelle sammenhænge.

 

Såfremt De skulle være interesseret i en koncert med Quilisma Ensemble eller yderligere oplysninger, står vi meget gerne til Deres rådighed.

De kan henvende Dem til ensemblets dirigent:

 

  Jan Thor Callesen

  Skovbakken 12

  5900 Rudkøbing

  Tlf. 62 51 11 65

  Mail: info@quilisma.dk

  www.quilisma.dk

 

Som det fremgår giver ensemblet fortrinsvis kirkekoncerter, og det er kirkemusik fra renæssancen, der har den centrale placering i repertoiret. En eller flere salmer afstemt efter koncerttidspunktet kan ligeledes finde plads i koncertprogrammet såfremt det aftales i god tid.

Koncerten varer en god time med en indlagt kort pause.

Vores honorar eksklusiv transport er kr. 2.500,-. Transport inden for Danmarks grænser beløber sig max. til kr. 6.000,-. Transport beregnes fra Svendborg.